Как да пътуваме по-евтино?

Едно от любимите ни неща в живота вероятно е да пътуваме до някоя интересна, зрелищна дестинация.
Някои от най-хубавите ни спомени са от пътувания. Не мислите ли?

Как да намерим наистина изгодни самолетни билети?

Едно от любимите ни неща в живота вероятно е да пътуваме до някоя интересна, зрелищна дестинация. Някои от най-хубавите ни спомени са от пътувания. Не мислите ли?

 

Ако планирате следващото си “бягство”, независимо дали е по работа или за удоволствие, може да се окаже, че самолетните билети са доста скъпи.

 

Ето защо хората много обичат да търсят и намират най-евтините полети. Вярвате или не, има начини да получите наистина добри оферти за полети, които обикновено струват състояние. Просто трябва да знаете как да ги намерите.

Кога е добре да резервирате самолетен билет?

Трябва да знаете, че закупуването на самолетен билет в последния момент не е препоръчително. Най-добрият период за закупуване на билети е между 6 и 8 седмици преди пътуването. Не по-малко важно е и да бъдете гъвкави. Нощните полети и тези рано сутрин са не толкова удобни, по често са по-евтини. Разбира се, тук бихме включили и следенето на нашите оферти, тъй като ние следим вместо вас за най-изгодните оферти, за да ви ги споделим.

Потърси вдъхновение при нас

Ако пътувате много, може би сте се отегчили от „обичайните заподозрени дестинации“. А може би не пътувате толкова често и не сте сигурни къде искате да отидете? При нас можете да намерите оферти за изгодни самолетни билети до популярни дестинации като Лондон, Париж, Берлин, Банкок и др. А ако не знаете къде искате да отидете, Spirka е добро място, където да поспрете и да се вдъхновите за следващото си пътуване.

Какво представляват комбинираните полети?

Търсите изгодно пътуване със самолет? Комбинираните полети са за вас! Те са уникално съчетание от различни полети с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании на по-ниски цени. Например искате да пътувате от София до Лисабон и обратно. В този случай има няколко авиокомпаниите с директни полети между двете столици. За съжаление цените са доста високи, често над 200 EUR. Защо не замените въпросните авиокомпании с по-изгодни такива и не летите първо до Лондон, а след това до Лисабон и обратно? Тогава пътуването може да излезе и под 100 EUR. Много добри комбинации могат да се правят и с нискотарифна и редовна авиокомпания по междуконтинентални маршрути.

Разбира се, такова пътуване крие и своите рискове. Всяка отсечка е независима от останалите и при проблем с едната, пътникът няма да получи обезщетение за следващите. Все повече обаче са туристическите агенции, които предлагат застраховка при едно такова пътуване, с която можете да си гарантирате сигурност и спокойствие.

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg