До Венеция от София за €164/човек (Полет + Хотел)!

Днес можеш да резервираш полет + хотел до Венеция на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

С какво?

Самолет

Кога?

01 окт - 05 окт

Къде?

Италия от София

Почивка в Италия: От София до Венеция за €164/човек (Полет + Хотел)! Намери евтина почивка от София и резервирай билет на добра цена! Полет + хотел на цена от €164/човек!!!

 

Венеция е основана като град още през V век. От тогава до сега, редица исторически личности от ранга на Казанова и Байрън, са забелязали впечатляващата красота на островния град.

 

Как да се придвижваме?

 

Автобусните корабчета са обичаен за Венеция градски транспорт. Трябва да бъдете внимателни при избора на маршрут и посока, защото слизането и връщането обратно не е толкова лесно, колкото при обикновените автобуси. Билетът важи за период от един час. Гондолите-таксита са по-скъпи от лодките-таксита.

 

Какво да опитаме?

 

Специфичният микроклимат създава идеални условия за отглеждане на червени и бели сортове вино. Най-известно в региона е пенливото просеко и производните му Белини и Шприц, които в последно време придобиват голяма популярност.

 

Кои острови да посетим?

 

Някои малки, но интересни островчета около по-големия архипелаг са: Лидо, известен като културен център, Мурано – островът на стъклото, Бурано – на дантелата, Торчело – старинният остров.

Период на пътуване:

01 окт – 05 окт 2018

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg