Полети до Мумбай, Индия от София за 445 EUR

Днес можеш да резервираш полет до Мумбай, Индия на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

Полети

Страхотна оферта

10 май - 18 май

Примерни дати

Индия от София

Отправна точка

С изобилие от исторически забележителности, пулсиращи пазари и безкраен брой религиозни храмове, Мумбай е град, който ще възнагради всеки свой посетител. Портата на Индия е може би най-известната историческа забележителност на града. Построена е по повод посещението на крал Джордж V и кралица Мери. Това е и мястото, където последните британски войници се събират преди да напуснат страната след края на колониалното управление. Тя е проектирана от шотландския архитект Джордж Витет и е повлияна от индийски, римски и индо-ислямските стилове.

Това е пътешествие тип „направи си сам“. Можеш да използваш линковете в тази статия и да организираш с лекота своето пътуване изцяло сам, според своите лични предпочитания.

За разлика от готовите пакети, при които самолетните билети и хотелско настаняване са предварително избрани, тук сам избираш и резервираш услугите, които желаеш.

За 445 EUR резервираш самолетен билет от София до Мумбай с Qatar Airways.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg