Полети до Найроби, Кения от София за 483 EUR

Днес можеш да резервираш полет до Найроби, Кения на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

Полети

Страхотна оферта

Мар 2018 - Юни 2018

Примерни дати

Кения от София

Отправна точка

Найроби е столицата на Кения и административен център на едноименна провинция в страната. Градът е с най-голямо население в страаната и в Източна Африка като цяло – между 3 и 4 милиона души.Градът е основан като селище покрай железопътната линия между Момбаса и Уганда през 1899 г. и постепенно се разраства. Името идва от местното масайско наименование на местността – ‘Ewaso Nyirobi’, което означава „хладни води“.Найроби измества Момбаса като столица на протектората Британска Източна Африка през 1905 г. Железопътната връзка на Найроби го превръща във втория по големина град след Момбаса и привлича множество капитали и хора. В града в този период се основали няколко луксозни хотели за британските колониалисти и ловците в сафари, банкови и търговски представителства.

Това е пътешествие тип „направи си сам“. Можеш да използваш линковете в тази статия и да организираш с лекота своето пътуване изцяло сам, според своите лични предпочитания.

За разлика от готовите пакети, при които самолетните билети и хотелско настаняване са предварително избрани, тук сам избираш и резервираш услугите, които желаеш.

За 483 EUR резервираш самолетен билет от София до Найроби с Qatar Airways.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg