Полети до Ню Йорк от Будапеща за €384

Ню Йорк е „градът, който никога не спи“, „Голямата ябълка“, „бетонна джунгла“, финансова и модна столица от световна величина, Лейди Либърти, безкраен низ от огледални небостъргачи и също толкова безкрайни задръствания между тях...

С какво?

Самолет

Кога?

Янр 2019 - Юни 2019

Къде?

САЩ от Будапеща

Почивка в САЩ: От Будапеща до Ню Йорк за €384 (полет) + настаняване от €28/нощувка! Намери евтина почивка от Будапеща и резервирай билет на добра цена!

 

Ню Йорк е „градът, който никога не спи“, „Голямата ябълка“, „бетонна джунгла“, финансова и модна столица от световна величина, Лейди Либърти, безкраен низ от огледални небостъргачи и също толкова безкрайни задръствания между тях – това са само част от асоциациите, които мегаполисът предизвиква на фона на емблематичната песен на Франк Синатра.

 

Едно от емблематичните места в Ню Йорк, което се снима често в американските филми е Сентрал парк. Там човек лесно може да изгуби цял ден, обикаляйки алеите между езерца, беседки и обитатели като катерици, птици и патици, които са привикнали към хората. Паркът е предпочитано място за групови кръжоци на открито и спортни мероприятия.

 

Друг незаменим символ на мегаполиса е Емпайър Стейт билдинг. Тайната зад магията на небостъргача се крие в това да се изкачите до 86-я му етаж вечер, когато от площадката му се виждат милиони светлини. Срещу допълнително заплащане, старовремски асансьор може да ви отведе до стъкления купол, който е на още по-голяма височина. Бонус към изживяването е, че там няма толкова много посетители.

 

Мястото, което буквално е залято от реклама целогодишно е Тайм скуеър. Хилядите светлини, знаци и надписи могат да зашеметят туристите, в случай че не са достатъчно съсредоточени върху това да не се изгубят сред тълпата от хора, която сякаш никога не стихва. Почитателите на театъра, операта и балета, трябва задължително да посетят някое представление на Бродуей.

Период на пътуване:

Янр 2018 – Юни 2019

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

The Local Hostel NYC ★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €384 резервираш самолетен билет от Будапеща до Ню Йорк с American Airlines.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж с макс. размер 45 x 35 x 20 cm.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg