Полети до Сан Франциско от София за €377

Старото име на Сан Франциско е Йерба Буена, кръстен така от испанските заселници през 18 век поради изобилието на един храст, от който е идвало старото име. Името се е запазило и в момента има остров с това име, остров Йерба Буена, недалеч от града.

С какво?

Самолет

Кога?

10 ное - 21 ное

Къде?

САЩ от София

Почивка в САЩ: От София до Сан Франциско за €377 (полет) + настаняване от €20/нощувка! Намери евтина почивка от София и резервирай билет на добра цена!

 

Старото име на Сан Франциско е Йерба Буена, кръстен така от испанските заселници през 18 век поради изобилието на един храст, от който е идвало старото име. Името се е запазило и в момента има остров с това име, остров Йерба Буена, недалеч от града. Островът е свръзка между Оукланд и Сан Франциско посредством моста „Бей Бридж“. „Бей Бридж“ е най-големият мост на територията на Калифорния, той е платен мост, като таксата за преминаване е 4$ само в посока Оукланд – Сан Франциско. Другият мост, които е по-известен, е „Голдън Гейт Бридж“, но той е значително по-малък от „Бей бридж“. Когато градът е превзет от американците през 1846 г., по време на Мексиканско-американската война, е преименуван на Сан Франциско.

 

Църквата „Мисия Свети Франциск от Асизи“, известна още като „Мисия Долорес“, е най-старата сграда в Сан Франциско, основана на 9 октомври 1776 г., на която е кръстен и градът. Църквата от своя страна е кръстена на Свети Франциск от Асизи, монахът, от който идва името на францисканският орден. Църквата се намира в квартал Мишън.

Период на пътуване:

10 ное – 21 ное

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Hotel Vertigo ★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €377 резервираш самолетен билет от София до Сан Франциско с Ryanair и United Airlines.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж до 10 кг.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg