Полети до Фес, Мароко от Бремен за 25 EUR

Днес можеш да резервираш полет до Фес, Мароко на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

Полети

Страхотна оферта

02 юни - 06 юни

Примерни дати

Мароко от Бремен

Отправна точка

Фес –духовен и културен център на кралството, град с хиляда и едно лица – Градът не е загубил своята пищност през вековете.

 

Фес е най-старият от четирите имперски градове (Рабат, Маракеш, Мекнес, Фес) на Мароко и най-големият център за ислямска култура и образование в Западна Африка.

 

Тези градове се наричат така, тъй като са били столици на Кралство Мароко през различните етапи от историята на мюсюлманското кралство.

 

„Фес е невероятен музей на открито, равнопоставен по стойност на културното наследство с Венеция, Флоренция и Атина. Пищни дворци, великолепни джамии, Фес е покана за откривателите“, споделят впечатленията си пътешествениците.

 

Фес е основан през 789 г. сл. Хр. от Идрис I, потомък на Пророка  Мохамед. Неговият син, султан Идрис II, решава през 809 г. да установи седалището на първата мароканска династия на идрисидите тук и по този начин Фес става първият ислямски град в Мароко.

Това е пътешествие тип „направи си сам“. Можеш да използваш линковете в тази статия и да организираш с лекота своето пътуване изцяло сам, според своите лични предпочитания.

Настаняване:

Намери изгодни оферти за хотели, хостели и други на Hotelscombined.

За 25 EUR резервираш самолетен билет от Бремен до Фес с Ryanair.

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж до 10 кг.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg