Полети до Фес от Лондон за €38

Фес често си оспорва с Маракеш титлата „най-екзотичен град в Мароко“. Той е духовната столица на страната и въпреки нахлуването на модерността, е запазил автентичната си привлекателност през вековете.

С какво?

Самолет

Кога?

12 май - 15 май 2019

Къде?

Мароко от Лондон

Почивка в Мароко: От Лондон до Фес за €38 (полет) + настаняване от €6/нощувка! Намери евтина почивка от Лондон и резервирай билет на добра цена!

 

Фес често си оспорва с Маракеш титлата „най-екзотичен град в Мароко“. Той е духовната столица на страната и въпреки нахлуването на модерността, е запазил автентичната си привлекателност през вековете. Неговият небесен пейзаж от минарета и сгради с куполовидни покриви, създава един илюзорно безкраен хоризонт, съчетаващ най-добрите елементи от ислямска архитектура, които радват туристите. Посетителите, които отиват във Фес, заради културата, архитектурата и местната градска атмосфера, ще бъдат във възторг, защото буквално на всеки ъгъл има какво да се види.

 

Боядисване на кожи

 

Най-известната част от Старата Медина на Фес е Чура – там от безброй години животинските кожи се боядисват по един и същи начин от месните хора. Това е и мястото, откъдето тръгват всички кожени изделия – дрехи, аксесоари, сувенири.

 

Музеят Бата

 

Летният дворец в испано-мавритаски стил е издигнат в края на 19-ти век. Днес той е превърнат в музей на мароканските занаяти – дърворезби, тъкани килими, произведения от желязо, бродерии, бижута, ще привлекат вниманието ви със своето изящество и пищност. Централно място в експозицията заема известната Керамична стая с типичните сини керамики.

 

Фестивалът на световната свещена музика

 

Всяка година за 10 дни през началото на лятото, във Фес се провежда фестивал, обединяващ музиканти от Мароко и целия свят. Изпълняват се всякакви древни, религиозни танци от Африка, Турция, Индия и други места.

Виж оферти за самолетни билети до Лондон >>тук<<.

Период на пътуване:

12 май – 15 май 2019

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Riad Rcif ★★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €38 резервираш самолетен билет от Лондон до Фес с Ryanair.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж с размер 40 x 20 x 25 см.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg