Полети до Филипините от София за 496 EUR

Само днес можеш да резервираш полет до Манила, Филипините на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

Полети

Страхотна оферта

Апр 2018 - Сеп 2018

Примерни дати

Филипините от София

Отправна точка

Столицата на Филипините не е най-големият град на островната държава, но е един от най-гъсто населените в света.

Интрамурос се нарича Стария град на Манила, където се е съсредоточавало всичко, преди развитието на града през 20-ти век. Това е някогашната столицата на източните испански владения от 16-ти век до 1898 г., което ясно личи от сградите в колониален стил, църквите и цялостното архитектурно устройство. Като други подобни местности, Интрамурос ще ви накара да се почувствате в центъра на някой европейски град. Статуята на крал Карлос IV и Портата на Кралица Изабел II, са част от характерните забележителности. Старият град е най-добре да разгледате пеша, водени от карета или на мотоциклет.

Това е пътешествие тип „направи си сам“. Можеш да използваш линковете в тази статия и да организираш с лекота своето пътуване изцяло сам, според своите лични предпочитания.

За разлика от готовите пакети, при които самолетните билети и хотелско настаняване са предварително избрани, тук сам избираш и резервираш услугите, които желаеш.

За 496 EUR резервираш самолетен билет от София до Манила с Qatar Airways.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg