Полети до Ханой от Лондон за €422

Ханой е един от най-старите виетнамски градове, в който ще изживеете пътешествие сред историческите периоди и културното развитие – от времето, когато Виетнам е бил част от Китай, френското и американско колониално влияние и разбира се - съвременният период.

С какво?

Самолет

Кога?

Ноември 2018 - Март 2019

Къде?

Виетнам от Лондон

Почивка в Виетнам: От Лондон до Ханой за €422 (полет) + настаняване от €5/нощувка! Намери евтина почивка от Лондон и резервирай билет на добра цена!

 

 

Виетнам и столицата ѝ Ханой се превръщат във все по-привлекателна за пътешествениците страна и една от топ дестинациите на Азия. Ханой е един от най-старите виетнамски градове, в който ще изживеете пътешествие сред историческите периоди и културното развитие – от времето, когато Виетнам е бил част от Китай, френското и американско колониално влияние и разбира се – съвременният период.

 

Най-старият университет

 

Храмът на литературата, наричан още най-старият университет на Виетнам, има 1000-годишна история. Той е напълно реставриран и отворен за посещения отново през 2000 г. Има пет двора, пресечени от три пътеки, водещи до самия храм.

 

Водно куклено шоу

 

Ханойското водно куклено шоу има около 1000-годишна традиция, която не бива да изпускате. Самият спектакъл представлява марионетки, които танцуват в езеро или изкуствен воден басейн при съчетание с музика и светлини.

 

„Ханой Хилтън“

 

„Ханой Хилтън“ се нарича затворът-музей Хоа Ло, в който по време на Виетнамската война са били задържани американските военнопленници. Именно заради  сравнително добрите условия, си е спечелил името на известната хотелска верига.

Полети до Лондон можеш да намериш >>тук<<.

Период на пътуване:

Ноември 2018 – Май 2019

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Hanoi Pearl Hotel ★★★★

За €422 резервираш самолетен билет от Лондон до Ханой с China Southern.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой регистриран багаж до 23 кг.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg