Къде да отидем според зодията през 2019-та?

Не всеки вярва в значението на зодиакалния си знак, но ако сте зодия Пътешественик и звездите постоянно ви говорят в полетни разписания, тази статия ще бъде основателна причина за избора ви на следващо пътешествие.

Зодиакът говори

Не всеки вярва в значението на зодиакалния си знак, но ако сте зодия Пътешественик и звездите постоянно ви говорят в полетни разписания, тази статия ще бъде основателна причина за избора ви на следващо пътешествие.

 

Овните са родени да пътуват. Този огнен знак няма да се спре пред нищо, за да посети мечтаната дестинация, а колкото по-вълнуваща и екстремна е тя – толкова по-добре. Скайдайвинг, скок с бънджи, пустинно сафари в луксозния Дубай или екскурзия до екзотичната Коста Рика са подходящи пътешествия за Овните.

Италианска кухня за най-големите гастрономи

Като типичен земен знак Телецът обича удоволствията. Представителите на тази зодия се наслаждават с всичките си сетива на вкусно приготвените ястия (на първо място), красивите пейзажи, хубавата музика и интересната архитектура. Затова за тях Амалфийското крайбрежие на Италия би било идеалната дестинация с лазурното си море, варовикови образувания, терасовидни лозя и винарни, старинни вили и разбира се… „ла кучина италиана“ (италианската кухня).

 

Любознателните Близнаци обичат да откриват нови дестинации, факти за културата и историята на дадено място. Тяхната дуалистична натура има нужда постоянно да бъда забавлявана и удивлявана с интересни забележителности. Ето защо за тях би било подходящо пътешествието до далечно място с богата култура като карибския остров Гренада. Друг подходящ вариант е вечният мегаполис Ню Йорк, който никога не спи и който предлага безкраен списък от възможности за забавление.

 

Понякога Раците са класически домошари и просто не желаят да излизат от своята уютна черупка. Това не означава, че не са забавни и сърцати спътници, особено до някоя дестинация с много вода, слънце и безкраен плаж. Големият бариерен риф в Североизточна Австралия би подхождал на вашата водна природа. Същото се отнася и за някоя по-романтична, островна дестинация като Тенерифе или Санторини например.

Кралска почивка за Лъва

Кралският знак на зодиака, който притежава вроден лидерски инстинкт, обича вдъхновяващи места, които съчетават перфектно природните богатства с опцията за луксозни хотели. Няма как иначе, все пак кралят заслужава най-доброто. Бали е достатъчно вълнуващо и артистично място, което подхожда на лъвовете. Маями със своя нощен живот, дълги плажове и разнообразни активности, също е добър избор.

 

Девите обичат да изпипват всичко, както си му е редът, особено когато става въпрос за пътуване. Но, за да си починат качествено, препоръчваме някой СПА курорт или дестинация, която изисква по-скоро спокойно опознаване на културата и природата, а не диво препускане из клубовете или екстремни спортни дейности. Мачу Пикчу или “старият връх” в превод, е най-известната забележителност на Перу и е подходяща за Девите, които искат да се слеят с природата и да опознаят останките от една древна цивилизация.   

По следите на зодиакалните пътешествия

Представителите на въздушния знак Везни, управляван от планетата на любовта Венера, биха се зарадвали на пътуване до Париж. Разходката по живописното крайбрежие на Сена и посещението на Лувъра, Нотр Дам, Айфеловата кула, Триумфалната арка, съставят “евър грийн” план за уикенд бягство. Други романтични европейски столици като Виена и Будапеща също биха разтопили сърцата на Везните.

Слънцето никога не е в повече за Скорпиона

Интуитивни и понякога дълбоко замислени за смисъла на живота, Скорпионите няма да се чудят много преди да стегнат куфара и да се качат на полет с любимия човек. Ако вие сте избраният от Скорпиона, трябва да се чувствате поласкани, защото те много държат на близките, които допускат до себи си. Навсякъде, където има пясък, слънце и характерна атмосфера, е подходящо място. Уникалната Хавана със своята история и бели плажове е добро предложение, както и винаги модерният Лос Анджелис със звездите, йогата и лате от матча.

Вечният пътник на зодиака

Един от пътешествениците на зодиака – Стрелецът, е непрестанно готов за нови дестинации. Привлечени като магнит от философията, мистицизмът и древните култури, Стрелците с ентусиазъм ще се запътят към древния храм Ангкор Ват в Камбоджа, независимо колко полета трябва да сменят, за да стигнат. Ямайка със своето голямо разнообразие от активности, сред които водни спортове, планинско катерене, разнообразна кухня, природни резервати, също е чудесен избор.

Време да се поглезите с Козирог

Козирозите не биха се хвърлили с огромен ентусиазъм към всяка луда идея за пътуване. Те предпочитат да бъдат глезени и да пътуват комфортно. Затова петзвездните хотелски комплекси или известните островни дестинации определено са начин да ги спечелите на своя страна. Малдиви, Сейшели, Сен Тропе… всичко това звучи прекрасно. Но не си вадете погрешно впечатление за тях. Един следобед на яхта край Св. Влас с шампанско и ягоди също би се приел повече от добре.

Потопете се в непознати води с Водолея

Водолеите обичат иновативните и модерни неща, затова неоновите светлини на Токио или футуристичният Сингапур ще оставят трайно впечатление у тях. Те биха се зарадвали да кривнат от планирания маршрут и между другото да посетят още някое селце, водопад или интересна сграда. Представителите на тази зодия не държат на стриктния график, а предпочитат да го карат малко по-спокойно и свободно.

Вълнуващо уединение за Рибите

Чувствителните и духовно извисени Риби оценяват спокойствието, близостта с природата и нейната естествена красота. Ледниците и лагуните на Исландия ще ги накарат да се влюбят в нежните, снежни пейзажи. За по-топлолюбивите Риби престоят на някой далечен и красив остров в Полинезия ще бъде в унисон с техните романтични души.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg