Ryanair с нова дестинация от София

Авиокомпания номер 1 в Европа обяви, че стартира нов маршрут от София до...

Ryanair, авиокомпания номер 1 в Европа, анонсира нов маршрут от София до Ханя, с полети два пъти седмично, стартиращи април 2019, част от лятното разписание на Ryanair.

За Ханя (Хания)

Ханя се намира на гръцкия о-в Крит (в северозападната му част) и е вторият по големина град там. На 14 км източно е аерогарата, откъдето има редовни полети до Атина. През лятото се обслужват и много европейски дестинации (вече и София). Красотата на тази част от острова се дължи най-вече на природното съчетание между морските пейзажи на Критско море и планинската верига Лефка Ори. Крайбрежната улица на Хания е идеално място за вкусен обяд или вечеря по гръцки, докато наблюдавате планинските върхове и отблясъците на морето.

 

Фарът за Хания

 

На входа на пристанището се издига гордо един от най-старите гръцки фарове, който все още функционира. Той е построен от венецианците, а по-късно реставриран от египтяните.

 

Нощен живот

 

Нощният живот в Хания е много динамичен. Повечето таверни, барове и клубове се намират в Стария град. За да празнувате като местните, трябва да издържите до сутринта, когато партито завършва с кафе и сладкиш.

Олга Павлонка от Ryanair заяви:

„Ryanair има удоволствието да обяви нов маршрут от София до Хания, стартиращ през април 2019, който ще се оперира два пъти седмично и ще е част от лятното ни разписание.

 

За да го отпразнуваме обявяваме промоция на полети от София на цена от €9.99, за пътуване от октомври до декември. Разпродажбата е активна до четвъртък в полунощ (11 октомври)….“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg