Wizz Air следва политиката за ръчен багаж на Ryanair

Wizz Air промени политиката си за ръчния багаж. Досега авиокомпанията позволяваше на първите 90 пътници (тук влизат и притежателите на приоритетен бординг) да вземат ръчния си багаж на борда на самолета, докато останалите трябваше да оставят багажа си преди да се качат в самолета и той да бъде превозен в багажното на самолета, а след това да го вземат, слизайки от самолета.

 

Отсега нататък само пътниците с приоритетен бординг ще могат да вземат ръчния си багаж на борда.

 

Ако искате да носите куфара със себе си повреме на полета, ще трябва да заплатите приоритетен бординг.

Какъв е принципът?

  • Ръчният ви багаж (55x40x23 см, макс. 10 кг) гарантирано ще пътува с вас в салона (освен ако това е невъзможно по оперативни причини).
  • Можете да вземете допълнителен (+1) малък багаж (40x30x18 см), като чанта на фотоапарат, лаптоп или ръчна чанта, които трябва да бъдат поставени под седалката.
  • Ще бъдете поканени да се качите първи на борда. Когато качването на борда се извършва чрез автобус, ще бъдете настанени в специално предназначена зона в предната част. Първо ще бъде отворена вратата на автобуса във вашата зона, което ще ви даде приоритетен достъп до самолета.
todor.todorov@esky.com

Share
Published by
todor.todorov@esky.com

Recent Posts

Ослепително белите скали на Закинтос

Варовиковите скали в комбинация с морето са невероятна комбинация, която улавя погледа и можете наистина да си почивате, само като…

1 година ago

Lufthansa Group ще спре над 90% от полетите си

Lufthansa Group ще приземи 90% от самолетите си, в резултат на коронавируса. Близо 700 от 763 самолета на цялата група…

1 година ago

Най-емблематичните бразилски градове – Част II

Голямата Бразилия може да се похвали с близо една трета от световните тропически гори, забележително биоразнообразие и спиращи дъха гледки…

1 година ago

Ryanair обмисля да спре всичките си полети

Най-голямата нискобюджетна авиокомпания в Европа заяви, че намалява капацитета си с 80 процента, като не изключи и пълното приземяване на…

1 година ago

Най-емблематичните бразилски градове – Част I

Тази голяма южноамериканска държава със сигурност има какво да ни покаже и научи с всяко свое кътче, но все пак…

1 година ago

Всички полети на Lauda ще бъдат спрени

Заради бързото разпространение на вируса COVID-19 и ограниченията, наложени от много държави, всички полети на Lauda ще бъдат спрени.

1 година ago