Полети до Милано от София за €25

Сякаш всеки район на Италия притежава характерни цветове, вкусове и дава различни емоции. Миланското „долче вита“ също има своя оттенък, който подхожда на любителите на красивите градове. Резервирай днес на супер цена!

С какво?

Самолет

Кога?

30 ное - 02 дек 2018

Къде?

Италия от София

Почивка в Италия: От София до Милано за €25 (полет) + настаняване от €11/нощувка! Намери евтина почивка от София и резервирай билет на добра цена!

 

Милано не е само град за бизнес и мода, по улицата му се усеща типичната италианска атмосфера, смесена с доза елегантност и изисканост.

 

Какъв е транспортът в Милано?

 

Миланското метро се състои от три линии, обхващащи най-оживените райони на града. Билетите за градския транспорт се продават в обозначените павилиони или метростанциите, но не и в автобусите или трамваите. Еднократните билети са комбинирани и важат за всички средства на градския транспорт за определено време – 90 мин./ 24 часа/ 48 часа.

 

Кои са най-известните забележителности?

 

Освен готическият шедьовър – Катедралата Дуомо, в Милано могат да се посетят на пешеходно разстояние: Дворецът „Сфорца“, който дълго време е служел като военна крепост, паркът „Семпионе“ в близост до него, манастирът „Света Мария деле Грацие”, където се пази „Тайната вечеря“ на Да Винчи, базиликата „Сан Амброджо“, Галерия „Брера“  и други.

 

Къде да излезем вечер?

 

Най-добрите клубове в Милано се намират около областта Навили (с речните каналите на града) и галерия Брера. Нощният живот започва около 23:00 ч., когато отварят повечето клубове и продължава до 04:00 ч. сутринта. Преди това може да стартирате с чаша от т.нар. „аперативо“ към 18:00 ч., което италианците обичат да споделят с брускети и приятели.

Период на пътуване:

30 ное – 02 дек 2018

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Barcelo Milan ★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €25 резервираш самолетен билет от София до Милано с Ryanair.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж с размер 40 x 20 x 25 см.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg