Полети до Амстердам от София за €68

Амстердам възниква като рибарско селище сред блатата при устието на река Амстел. Постепенно се разраства, превръщайки се в един от главните търговски центрове на Северна Европа.

С какво?

Самолет

Кога?

15 мар - 18 мар 2019

Къде?

Нидерландия от София

Почивка в Нидерландия: От София до Амстердам за €68 (полет) + настаняване от €22/нощувка! Намери евтина почивка от София и резервирай билет на добра цена!

 

Амстердам възниква като рибарско селище сред блатата при устието на река Амстел. Постепенно се разраства, превръщайки се в един от главните търговски центрове на Северна Европа. Жителите на града се възползват от природните дадености и създават необичайната му архитектура. Той сякаш се крепи върху мрежа от канали. За да се потопите в типичната атмосфера, трябва да изберете разходка с лодка по каналната мрежа, която трае около три часа.

 

Велосипеди навсякъде

 

Всеки знае, че това е традиционен за придвижване начин в Амстердам. Градът е устроен така, че навсякъде има велоалеи. Те често се пресичат с тези за пешеходци, но са с предимство. Затова трябва да се внимава, особено при пресичане.

 

Кукенхоф

 

Недалеч от Амстердам се намират приказните цветни градини Кукенхоф, които радват окото с безброй лалета, зюмбюли, минзухари. Те са отворени за посещение само от средата на март до средата на май. Могат да се обиколят пеша, с лодка или с колело през Алеята на лалетата. Предлагат се кратки курсове по заснемане на цветя, възможност за качване в 100-годишна мелница и хапване в някой от местните ресторанти.

 

Фестивал на светлината

 

Всяка година от края на ноември до средата на януари, Амстердам е домакин на Фестивал на светлината, в който десетки артисти впечатляват със своите проекти. По някои от ключовите маршрути в града се монтират и украсяват чудновати фигури и арт инсталации.

Период на пътуване:

15 мар – 18 мар 2019

Настаняване:

Намери изгодни оферти за хотели, хостели и други на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

Movenpick Hotel Amsterdam City Centre ★★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €68 резервираш самолетен билет от София до Амстердам с Transavia.

 

Багаж:

В цената е включен 1 брой ръчен багаж с размер 45 х 40 х 25 см.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg