Полети до Берлин от Букурещ за €40

Берлин е динамичен и изпълнен с много изненади град. Музеи, галерии, концертни и спортни зали, музеи и паметници, заведения и нощен живот – варианти на всичко това могат да се открият в германската столица.

С какво?

Самолет

Кога?

09 окт - 13 окт

Къде?

Германия от Букурещ

Почивка в Германия: От Букурещ до Берлин за €40 (полет) + настаняване от €10/нощувка! Намери евтина почивка от Букурещ и резервирай билет на добра цена!

 

Берлин е динамичен и изпълнен с много изненади град. Музеи, галерии, концертни и спортни зали, музеи и паметници, заведения и нощен живот – варианти на всичко това могат да се открият в германската столица.

 

Кои са символите на Берлин?

 

Мечето е символ на Берлин от дълги години. То се среща навсякъде из града и в днешно време се интерпретира, като символ на толерантността и отвореност към света. Много художници го изобразяват по различен, цветен начин.

 

Какво да вземем за спомен?

 

Почти на всеки ъгъл в Берлин има автомати за снимки, които са особено популярни за правене на моментни, смешни снимки и обезателно трябва да се пробват вместо някои от вече традиционните селфита. Берлинската мечка е популярен символ на града и се продава във всякакъв вид, шоколадът, гумените мечета и бирата са други неща, които са подходящи за подарък.

 

Кои музеи да посетим?

 

Островът на музеите в река Сприй е известен с петте си музея, построени между 1830 г. и 1930 г., които са обект на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Възстановяването на основен вход за всички музеи продължава до днес. В близост до музеите се намира и амбициозният опит на император Уилям II да създаде протестантски храм, който да конкурира базиликата „Св. Петър“ в Рим. Голяма крипта съдържа останки на някои членове от пруски кралски семейства.

Период на пътуване:

09 окт – 13 окт 2018

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Titanic Comfort Mitte ★★★

За €40 резервираш самолетен билет от Букурещ до Берлин с Ryanair.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж до 10 кг.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg