Полети до Рим от София за €25

Рим е една от столиците на света, която трябва да се види поне веднъж в живота, заради всяка тайна, която се крие из многото малки и хилядолетни улички.

Полети

Страхотна оферта

Кога?

28 ное - 05 дек

Къде?

Италия от София

Почивка в Италия: От София до Рим за €25 (полет) + настаняване от €8/нощувка! Намери евтина почивка от София и резервирай билет на добра цена!

 

Рим е една от столиците на света, която трябва да се види поне веднъж в живота, заради всяка тайна, която се крие из многото малки и хилядолетни улички.

 

Как да се придвижваме?

 

Рим е много благоприятен за разходки град и основните му забележителности лесно могат да се обходят пеша. Метрото е доста бърз и лесен начин за придвижване, като двете линии – А и В се пресичат на гара Термини. В автобусите и трамваите качването е през първата и последната врата, а слизането през средната, но много римляни не спазват това правило.

 

Къде да пазаруваме?

 

Via del Corso е най-дългата улица в града, разположена в историческия му център с много италиански производители и интернационални брандове. Via dei Condotti, намираща се в близост до Испанските стъпала, е известна с бутиците на най-известните италиански марки от висшата мода, като Гучи, Булгари, Долче и Габана. Via Vittorio Veneto съчетава по-висок клас мода, винтидж магазини, стрийт мода с кафенета и хотели.

 

Какво да подарим?

 

Баналните магнитчета, ключодържатели и картички могат да бъдат заменени от по-оригинални римски подаръци, като: мраморни плочки с надписи на латински, чорапи от любимия магазин на папата, който облича него и кардиналите на Ватикана, бижута с типичните римски архитектурни забележителности или керамични фигурки и съдове.

Период на пътуване:

28 ное – 05 дек 2018

Настаняване:

Сравни стотици сайтове за настаняване и спести пари, намери още много  на Hotelscombined.

Препоръчваме хотел:

 

Rome Times Hotel ★★★★

Кола под наем:

Можеш да намериш най-добрите цени за коли под наем на Rentalcars.com.

За €25 резервираш самолетен билет от София до Рим с Ryanair.

 

Багаж:
В цената е включен 1 брой ръчен багаж с размер 40 x 20 x 25 см.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg