Полети до САЩ от Европа за 277 EUR

Днес можеш да резервираш полет до САЩ на невероятна цена. Подари си почивката, която заслужаваш и разгледай забележителностите на този невероятен град!

Полети

Страхотна оферта

Ное 2018 - Янр 2018

Примерни дати

САЩ от Европа

Отправна точка

САЩ е домът на няколко от най-вълнуващите градове, пейзажи, които трудно могат да се възприемат от човешкото съзнание, силно чувство за регионалност, осезаема митология, повече история, отколкото страната си приписва и, нещо което често се оспорва, една от най-приветливите нации.

САЩ е прочут с изключително и коренно различно население, което с много малко общи черти, освен копнежа да изберат собствените си пътища към богатството и щастието се обединиха около благородните идеали на Декларацията за Независимост, за да изковат най-богатата, най-изобретатерна и най-великата страна на земята.

Това е пътешествие тип „направи си сам“. Можеш да използваш линковете в тази статия и да организираш с лекота своето пътуване изцяло сам, според своите лични предпочитания.

За разлика от готовите пакети, при които самолетните билети и хотелско настаняване са предварително избрани, тук сам избираш и резервираш услугите, които желаеш.

За 277 EUR резервираш самолетен билет от Европа до САЩ с American Airlines.

проверете други публикации:

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

Полети до Виена от Бургас за €19

Ryanair SALE! До 20% намаление на полети

До 45% намаление за полети на Qatar Airways

Полети до Истанбул от София за €124

Неустоими цени от Air France

Volotea ПРОМО: Полети от €9 в посока

© Copyright 2017 by spirka.bg