Джин пътешествие из Великобритания

Ако си търсите повод да посетите за пръв път или отново космополитния Лондон, в който винаги има какво да се види,
хващайте някой директен полет и резервирайте нощувки в първия джин хотел.

Нетрадиционен туризъм за любителите на напитката

Англичаните винаги са се гордеели с една от своите типични напитки – джинът. През последните 10 години всеки юни се отбелязва Световният ден на джина. Повече от 160 марки, производители на джин формират гилдията на производителите на алкохолната напитка, към която интересът не спада. Независимо дали с тоник, част от коктейли или по някакъв нов начин, джинът присъства в местната клубна култура и компанията на много приятели.

 

Ако си търсите повод да посетите за пръв път или отново космополитния Лондон, в който винаги има какво да се види, хващайте някой директен полет и резервирайте нощувки в първия джин хотел. Фасадата на The Distillery отдалеч крещи: „аз съм джин хотел и се хваля с това“. Модерно обзаведени стаи, джинситут, в който ще научите много за приготвянето на напитката и дори сами ще се пробвате в това начинание, два джин бара, ресторант, музей и работеща дестилация ще привлекат вниманието ви.

Джин културата извън Лондон

Освен в Лондон, Манчестър, Ливърпул и Лийдс също са домакини на специални джин турове. Карета ще ви разходи из пет места (различни за всеки град), които обикновено са дестилации или барове, известни с добрите си джин коктейли.

 

Лейсър, в сърцето на Обединеното кралство, предлага първото училище за джин. Там ще може да избирате измежду 60 съставки от ботаническата градина, като черен пипер или смлени корени от бъз например, за да приготвите своя таен микс и да създадете собствена марка джин. Опитен дестилатор ще ви помогне да създадете първата ли 700 мл бутилка, която дори да брандирате.

СПА джин ден

Собствениците на първия тематичен джин бар на Глазгоу – Джин 71, са измислили страхотно допълнение към обичайните си услуги – СПА джин. Но спокойно, няма да си тръгнете от там, миришейки на джибри. Масажите на лицето и тялото, както и маникюрът включват съставки, като карамфил, лавандула, евкалипт и розов грейпфрут, които обикновено се използват при приготвянето на напитката. Не е невъзможно да прекалите с вкусните джин коктейли, които ви приготвят, затова все пак внимавайте.  

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg