Какво да подарим на пътешествениците?

Празниците никога не свършват, винаги има повод за наздраве – рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина и т.н. Но това обикновено означава и ангажимент във вид на подарък.

Най-подходящите подаръци за обикалящите глобуса

Празниците никога не свършват, винаги има повод за наздраве – рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина и т.н. Но това обикновено означава и ангажимент във вид на подарък. Когато сме изправени пред въпроса какво да изберем за човек, който пътува много, обикновено се затрудняваме, защото тези хора са виждали и пробвали какво ли не и не могат да се оплачат от липсата на преживявания.

Карта на пътешествията

Скреч картата на света се е превърнала в истински хит за всеки пътешественик, който обича на колекционира приключения и да проследява напредъка си в обикалянето на света, изтривайки съответната държава веднага щом се прибере у дома. Тъй като това е сравнително популярен подарък, то е твърде вероятно въпросният пътешественик да го има, ако е професионалист.

 

Вариантът на картата за по-креативните и творчески настроени пътешественици е “Журналът на пътешественика” (предлага се в Амазон), който напомня на някогашните лексикони. От корица до корица, той съдържа забавни предизвикателства, които трябва да бъдат изпълнени и документирани, както и празни места за снимки и текст, така че да запечатате най-доброто от пътуването си по оригинален начин.

Класическите подаръци

Кутия или несесер с луксозна мини козметика за пътуване е винаги подходящ и практичен избор, който със сигурност ще влезе в употреба и ще бъде оценен. Друг плюс на този подарък е, че може да се намери почти навсякъде и в най-различни варианти – в мола, в обикновен козметичен магазин, в някоя парфюмерия, дрогерия или аптека.

 

Куфар или сак за багаж в закачлив цвят би бил любимият подарък на всеки пътешественик по душа. Точно тези практични предмети от арсенала на пътуващите хора, често стават транспортни жертви по време на товаренето и прехвърлянето им на международните летища. Тъжно е, когато любимият ти куфар се счупи или одере, затова подобен подарък би бил високо оценен и със сигурност използван.

В полза на комфорта по време на път

Възглавницата за пътуване TRTL (също предлагана в Амазон) е страхотно предложение за пътуващите на дълги разстояния. Тя се увива като шал около врата и позволява на притежателя ѝ да подремне, без да се събуди от болезнено схващане на врата. Този подарък определено ще допадне на хора, за които пътуването се е превърнало в начин на живот и които конкурират екипажите на повечето авиокомпании по брой часове във въздуха.

 

Ако искате да зарадвате ваш много близък човек, то тогава си заслужава да инвестирате малко повече средства, като се спрете на висок клас шумоизолиращи слушалки. На пазара има различни марки от този продукт. Bluetooth свързване, издръжливост на зареждане, елегантен дизайн и интересен цвят са сред характеристиките, на които трябва да заложите. Човекът, на когото подарявате слушалките, определено ще ви е благодарен затова, че благодарение на вас има възможност “да се изключи” от околната среда.

 

Тениска със закачлив надпис, свързан с пътешествията или винтидж плакат на същата тематика, са винаги забавни и подходящи варианти за подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg