Най-луксозните дестинации за меден месец
(Част II)

Меденият месец в повечето случаи е веднъж в живота и се използва изцяло само от младоженците. Ето защо вярваме, че си струва инвестицията повече от организирана сватба за 250 човека, включваща 9-те братовчеди, които сте виждали само на снимки и бъркате с 8-те такива.

Още места, на които мечтаем да бъдем дори и женени

Меденият месец в повечето случаи е веднъж в живота и се използва изцяло само от младоженците. Ето защо вярваме, че си струва инвестицията повече от организирана сватба за 250 човека, включваща 9-те братовчеди, които сте виждали само на снимки и бъркате с 8-те такива. Ето и останалата част от луксозните дестинации, които ни изкушават да потърсим евтини самолетни билети.

4. Луисаба, Кения

По-авантюристично настроените двойки, които искат наистина да се откъснат от ежедневието и да споделят незабравимо преживяване, не биха се ограничили само с дестинация, изискваща повече самолетни билети. Луксозният къмпинг Луисаба в Кения е сравнително нова тенденция в този тип пътешествия. Той създава впечатление, че ще се намирате сред дивата природа с организираните разходки сред жирафи, слонове и лъвове, но предоставя също басейн, удобни легла, обширна трапезария с камина и изумителна панорама към африканските изгреви и залези.

3. Сейшели

В случай, че с половинката си сте се спрели на вариант „островен меден месец“, ще ви се наложи да прегледате дълъг списък, съдържащ сходни изображения на палми, слънце и безкрайно сини нюанси, но все пак Сейшелите са нещо специално. Разположени сравнително близо до източното африканско крайбрежие, сред групата от 115 острова има гранитни и коралови такива, уникална флора и фауна, която трудно ще видите на друго място. Полетът от Европа трае около 12 часа и със сигурност е с прикачване, но уникалната природа и луксозни курорти си заслужават.

2. Британски Вирджински острови

Карибите са доста обширно понятие – Бахами, Големи Антили, към които спадат: Куба, Ямайка, Хаити, Доминикана, Пуерто Рико, Каймански о-ви и Малки Антили, включващи Американските и Британски Вирджински острови. Последните представляват вулканичен карибски архипелаг от четири по-големи и няколко по-малки островчета. Кораловите рифове в близост до плажовете и яхтените пристанища разбираемо вдигат цената на почивките там.

1. Фиджи

Фиджи, заедно с Британските Вирджински острови определено са дестинации, които ще накарат родата ви да възкликне: „Къде ще ходите?!“ Това е една от любимите ваканционни точки на много световни звезди, защото всичките около 300 острова предлагат истинско спокойствие и уединение, а т.нар. Остров на костенурката е обявяван за най-романтичната дестинация в света. Морски откриватели от различни империи са минавали през Фиджи, а островът е бил част и от Британската империя, което е гаранция за интересен културен облик.

Category: Класации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg