Най-луксозните дестинации за меден месец
(Част I)

Малки, големи, пищни, елегантни, традиционни, винтидж, модерни – сватбите днес могат да бъдат абсолютно всякакви. Но дори и само да подпишете с половинката си в компания на двамата най-близки приятели, си заслужава да си подарите взаимно една или повече седмици вълнуващо пътешествие до мечтано място...

Местата, заради които си заслужава да кажете „да“

Малки, големи, пищни, елегантни, традиционни, винтидж, модерни – сватбите днес могат да бъдат абсолютно всякакви. Но дори и само да подпишете с половинката си в компания на двамата най-близки приятели, си заслужава да си подарите взаимно една или повече седмици вълнуващо пътешествие до мечтано място, което да бъде подобаващо красив старт на съвместния ви живот. Разбира се, не всеки може да си позволи разточителен меден месец, но никой не ни спира да мечтаем за това.

7. Лазурният бряг

Ако веднъж стигнете до гледките на Френската Ривиера и ресторантите с Мишлен звезди, е малко вероятно да искате да си тръгнете. Френската Ревиера е приказна дестинация, предлагаща достъп до планина и плаж. Сен Тропе, Монако, Кан и Ница са най-известните представители на Лазурния град, които традиционно привличат световно известни и безизвестни посетители, но има доста други по-малки градчета и селца, като Ез например, които ще ви омагьосат с чара си. С полет на Wizz Air до Ница може да стартирате вашето романтично пътешествие из този толкова благородно привлекателен регион.

6. Малдиви

Тези на 1000 острова в Индийския океан са се превърнали в абсолютен евъргрийн вариант за пътешествие по повод меден месец и как няма, след като предлагат възможности за наемане на вили над прозрачните води или дори цели острови. Април е най-горещият месец, а декември най-студеният (за тамошните стандарти). Сезонът на мусоните е между май и септември.

5. Бали

Друга особено модна дестинация напоследък е Бали. Освен природния пейзаж, който ще покрие представите ви за островен рай, Бали е наричан още „островът на 10 000-те  храма“. Като типична част от Индонезия, това кътче ще ви предложи възможността заедно да опознаете една пъстра и изключително интересна култура. Подобно преживяване определено сближава двойките и оставя чудесен спомен за цял живот.

Category: Класации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg