Няколко сигурни начина да те изритат от самолета

Искате вместо да се откъснете плавно от земята, да си останете на сигурно място, долу на терминала на летището?
Не се притеснявайте, има множество сигурни начини, по които да ви изритат от самолета.

Нещо не ви се лети? Искате вместо да се откъснете плавно от земята, да си останете на сигурно място, долу на терминала на летището? Не се притеснявайте, има множество сигурни начини, по които да ви изритат от самолета. Ето някои от тях.

Не си изключвайте телефона

Причините, поради които трябва да изключваме електронните си устройства по време на кацане и излитане, са много често обсъждана тема сред всички пътници. Неспазването на това правило може да ви осигури най-сигурните еднопосочни самолетни билети, но не към желаната дестинация, а точно в обратната посока – към терминала. Ако наистина искате спешно да слезете от самолета преди той да излети, просто дръзко откажете да „поставите“ телефона си в „самолетен режим“ или пък демонстративно се обадете на някого.

 

Не се притеснявайте, дори самият Алек Болдуин е бил изритан от борда, заради това, че се е скрил в тоалетната, за да продължи да играе на приложението на своя смартфон точно преди излитане.

Оставете децата си да правят каквото си искат

Пътуването с малки деца е трудно и понякога може да стане непоносимо не само за родителите, но и за останалите пасажери в самолета. Малките не винаги седят мирно и почти никога не искат да правят това, което им се казва. Ако искате да ви изритат от борда заедно с тях, просто ги оставете да си правят каквото пожелаят.

Използвайте бутилка вместо тоалетна

Ако искате да си спестите ходенето до тоалетна, това със сигурност ще ви осигури сваляне от борда на самолета. Използвайте шише от някаква напитка вместо да се разкарвате. И отново не се притеснявайте, че ще изглеждате странно. И тук има пример с известна знаменитост, изритана от самолета заради подобно нещо. Френският актьор Жерар Депардийо не е могъл да се сдържи и се е освободил от напрежението в бутилка, което го изпратило директно обратно на терминала.

Кажете нещо за бомба

И накрая, ако наистина държите незабавно да бъдете свалени от самолета, споменете думата бомба на шега и след това съвсем няма да ви бъде смешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg