Спечелете нощувка в Лувъра с Airbnb

Легендарният музей, чиято стъклена пирамида тази година става на 30, в партньорство с Airbnb организира специален конкурс, в който победителите ще имат уникалната възможност да прекарат нощта заедно с Мона Лиза и други известни произведения на изкуството.

Незабравима нощ. Частни концерти. Ексклузивни посещения.

Вероятно не можете да си позволите гардероба на Бионсе, но можете да имате шанса да живеете като нея, благодарение на възможността, която дават Airbnb.

Легендарният музей, чиято стъклена пирамида (проектирана от И.М.Пей) тази година става на 30, в партньорство с Airbnb организира специален конкурс, в който победителите ще имат уникалната възможност да прекарат нощта заедно с Мона Лиза и други известни произведения на изкуството.

Късметлиите ще получат ексклузивна обиколка на прочутия музей. Тя ще бъде последвана от частен концерт в Наполеоновата зала, след което гостите ще прекарат нощта в специално издигната за тях мини-пирамида.

 

Желаещите да участват, трябва да отидат на airbnb.com/louvre до 12 април 2019 г и да отговорят на въпроса „Защо смятате, че ще бъдете перфектният гост на Мона Лиза?“ до 12 април. Airbnb ще избере най-оригиналния от всички отговори и авторът ще получи покана за двама да посети Париж на разноски на компанията.

 

На подобни частни посещения на музея са имали възможност да се порадват съвсем малко знаменитости. Сред тях са Барак Обама, Бионсе и Jay-Z. Организаторите на специалното събитие вече са организирали подобни в Парижките катакомби, Галери Лафайет и Парижкия аквариум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg