Съвети за неограничени възможности

Планирайки екскурзия в САЩ, има голям избор от места, които може да посетите. Ние бихме ви препоръчали
колкото повече, толкова по-добре. Но, ако разполагате само с една седмица...

Колкото повече, толкова по-добре

Планирайки екскурзия в САЩ, има голям избор от места, които може да посетите. Ние бихме ви препоръчали колкото повече, толкова по-добре. Но, ако разполагате само с една седмица, ето нашите идеи, от които може да се възползвате. Първо, подсигурете си всички необходими документи, като самолетни билети САЩ, застраховка, виза и кредитни карти с покритие. Внимателно подберете местата, които искате да посетите, за да може предварително да планирате престоя си там за ваше улеснение и без тревоги.

Сан Франциско

Ако сте набелязали западни дестинации и имате необходимата виза, то може да изберете с коя компания да летите. Bulgaria Air предлага добри цени през Амстердам, откъдето може да се прехвърлите на самолета за Сан Франциско. Старото име Йерба Буена градът получава от заселилите се през 18в. в залива испанци. Това име е запазено и до ден днешен и го носи остров в района, който представлява свръзка между градовете Сан Франциско и Оукланд сити. Докато сте в Сан Франциско, не пропускайте да се разходите по най-кривата улица в града- “Ломбард Стрийт”. Други известни забележителности са Китайският квартал, който е и най-стар в града, мисия “Долорес”, църквата “Света Богородица”, мостовете “Голдън Гейт Бридж” и “Бей Бридж”, както и разходка с кораб в залива, по време на която ще видите прочутият затвор Алкатрас.

Градът, пълен с ангели

За тази дестинация от пътуването ви е най-необходимо да имате стриктен план какво да видите, защото тук определено рискувате да се загубите в блясъка на казината и светлинните шоута, които се организират постоянно. Ако сте на групова екскурзия с гид, бихте могли да се порадвате на вечерната обиколка на казината и хотелите в града.

Бевърли Хилс

Щом сте дошли дотук, определно харесвате блясъка на киното и славата. Разходете се по “Родео Драйв”, вижте Китайския театърбулевард “Сънсет”, и централната част, където се намира известната зала, в която всяка година се раздават наградите за филмово изкуство. А може да срещнете и някой от любимите си актьори, ако имате повече късмет.

Великият каньон

Националният символ на западният бряг на Щатите, Гранд Каньонът, е черешката на вашето пътешествие. Гледките, които ще ви предостави са смайващи и природата е уникална. Не е чудно, че още през 1919г., когато Каньонът е обявен за парк с национално значение, бива посетен от цели 45 000 души. Има и трекинг групи, към които може да се включите, разбира се, ако искате да походите из парка, но и площадките, от които ще видите километри напред, ще задоволят и най-капризните от вас. Носете си шапки и слънчеви очила обезателно, както и продукти за кожа с подходяща защита, тъй като слънцето тук не се шегува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се!

Бъди в крак с най-добрите оферти!

© Copyright 2017 by spirka.bg